2016. április 22.

Nyomozás az erdélyi Izsáky László után

Helyzetjelentés Köztudott, hogy nagyon érdekel engem az 1974-es eset, amikor az erdélyi Izsáky László lecsalogatta az ufókat, és 86 darab aranylemezt kapott tőlük.

Több magyar kutató is foglalkozik ezzel az esettel, kisebb-nagyobb sikerrel. Nagyon kevés információ lelhető fel az ügy kapcsán az érdeklődők számára, és azok is sok téves információt tartalmaznak. Számtalan titok lengi körbe az esetet, és sok kellemetlenség érheti azokat, akik mélyebben belássák magukat a kutatásba. 

Saját tapasztalataim alapján elmondhatom, hogy volt szerencsém segítő szándékú kutatóval beszélgetni az eset kapcsán, és sajnos azt is meg kell említenem, hogy bizony rengeteg olyan kutatóba is belebotlottam, aki kifejezetten hátráltató szándékkal vette fel velem a kapcsolatot. Több helyről kaptam fenyegetést, hogy azonnal hagyjam abba az eset feltárását, mert az "káros lehet az egészségemre" nézve. Volt, aki be akarta mocskolni a nevem, és olyan dolgokat állított rólam, amelyek nem igazak. Teljesen el akartak lehetetleníteni engem "ufós" körökben, meg akartak törni, azt akarták, hogy adjam fel minden szándékomat annak érdekében, hogy fényt derítsek erre az ügyre. Ami számomra meglepő. Azt gondoltam, egy csónakban evezünk, de ezek szerint nem. Egyeseknek nem célja, hogy kiderüljön az igazság.

De nagyon tévúton jár az, aki azt hiszi, hogy megfélemlítéssel nálam bármire is megy! Életem folyamán számos olyan atrocitás ért már, ami nemhogy megállított volna, hanem inkább erőt adott ahhoz, hogy továbbmenjek! Most is ez a helyzet.

Az elmúlt napokban nyakamba szedtem a lábam, és társammal együtt kilátogattunk Erdélybe. Körbenéztünk számtalan helyen, és nyomozgattunk is. 
Egyre tisztább kép van előttem arról, hogy vajon mi történhetett a Gutinban negyvenkét évvel ezelőtt, és arról is, hogy ezek hogyan kerültek a köztudatba. Sokkal szövevényesebb eset ez annál, ahogy azt elsőre gondoltam. 
Egy biztos, nem adom fel a kutatást, és eleget teszek az ígéretemnek, és mindent nyilvánosságra fogok hozni, amit kinyomozok! Nem az a néhány ember lebeg a szemem előtt, akik meg akarnak engem akadályozni, sokkal inkább az a több száz ember, aki tudni akarja az igazságot erről az ügyről!


BETILTOTT TÉNYFELTÁRÁS!
Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról készült könyvem megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailcímre küldött üzenetben, könyvesboltokban nem kapható!
Kutatásom még nem ért véget, sok minden még előttem áll, ezért egyelőre részleteket nem árulok el, nem akarok minden kártyát kijátszani. De biztosra veheti mindenki, hogy jó néhány lépessel előrébb járok, mint ahogy azt legvadabb álmaikban is képzelik.

Hamarosan jelentkezem egy tényfeltáró könyvvel, amely minden részletre kiterjed majd. És igény szerint előadás-sorozatot is tervezek az eset kapcsán a Meridián - Magyar Ufókutatási Klub égisze alatt.

Addig is köszönöm mindazoknak a szeretetét és támogatását, akik segítettek nekem az eset feltárása kapcsán.

A kíváncsi olvasóimnak pedig kitartás, hamarosan fény derül a teljes igazságra! Addig is felteszek ide néhány képet, amelyek a Gutin hegységben készültek néhány nappal ezelőtt, nem messze attól a helytől, ahol negyvenkét évvel ezelőtt létrejött a kapcsolatfelvétel emberek és földönkívüliek között.


Perlaki Zsuzsanna Éva

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő összes bejegyzés saját szerzemény, azok másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.