2018. augusztus 1.

Betiltott Tényfeltárás! Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról


RETTEGNEK AZ IGAZSÁGTÓL A MAGYAR UFÓKUTATÓK KÖZÉ BEÉPÜLT TITKOSSZOLGÁLATI SZERVEZETEK!


A közvéleményt megosztó témák között évtizedek óta kiemelt helyet foglal el az intelligens földönkívüli civilizációk múltbéli és jelenlegi földi tevékenységének kérdése. Az ismert magyar kutatók többsége (FIZETETT, BEÉPÍTETT DEZINFORMÁTOROK) azonban mindent elkövet annak érdekében, hogy – áltudományos szemlélettel, módszerekkel – szándékosan félrevezesse az ufótéma iránt érdeklődőket, ezáltal teljes mértékig lejáratta a nagyközönség előtt az ufókutatást. A Meridián Csoport alapítóiként nyíltan felvettük a harcot ezen kutatók ellen: elhatároztuk, hogy elválasztjuk az „ocsút a búzától” – és a kényelmes hazugság helyett a kényelmetlen igazságot választjuk.


A Meridián Csoport újonnan induló sorozata, a Meridián-könyvek első kötetének szerzőjeként, egy sok szempontból egyedülálló, szerteágazó nyomozás részleteit és eredményeit tárom az olvasó elé. 




Negyvennégy évvel ezelőtt, egy idegen űrhajó utasainak köszönhetően 86 darab aranylemez került Izsáky László birtokába. Az erdélyi kutatónak a Keleti-Kárpátokban, a Gutin hegység-ben található Kakastaréj közelében, a társaival együtt felrajzolt ufólehívó jel segítségével sikerült kapcsolatba lépnie egy földönkívüli civilizáció képviselőivel, s később meg is fejtette a tőlük kapott aranylemezek üzenetét.

Az azóta eltelt négy évtizedben számtalan próbálkozás történt arra, hogy – Izsáky László bőröndnyi hagyatékára alapozva – hasonló lehívójelek segítségével reprodukálják a kapcsolatfelvételt, ám senki nem járt sikerrel. Nem véletlenül: az Izsáky-hagyaték részei egészen idáig olyanok kezében kallódtak, akik valójában semmit sem tudtak kezdeni az anyagokkal. 

Eközben folyamatos dezinformálások zajlanak az esettel kapcsolatban:



Az elmúlt négy évben alaposan beleástam magam az eset tanulmányozásába. A rendelkezésemre álló dokumentációkból kiindulva, annak rendszerezése közben megpróbáltam minél teljesebb képet kapni az 1974-es ufólehívás hátteréről. Több írásom is megjelent a témában, illetve az ország több pontján tartottam előadásokat Izsáky Lászlóról, rejtélyes bőröndjének tartalmáról és az erdélyi aranylemezekről. Kezdettől fogva tisztában voltam azzal, hogy az eset teljes körű feldolgozását kizárólag úgy valósíthatom meg, ha a korabeli események hitelességét erős szkepticizmussal vizsgálom. Ennek érdekében több expedíciót is szerveztem a Kakastaréjhoz, s a megfelelő helyen és időben kezembe vettem az irányítást: 2016. június 7-én, pontosan 42 évvel az Izsáky László által leírt események után, társaimmal rekonstruáltuk az eredeti ufólehívó jelet, és elküldtem egy üzenetet a kozmoszba. A kísérlet sikerrel járt. A kapcsolatfelvétel sikerült. 



E nem mindennapi vállalkozás részleteiről, a több éven át tartó izgalmas nyomozás eredményeiről és tanulságairól, a kapcsolatfelvétel módjáról és hátteréről szól „A jel” című dokumentum-regény, amely regényes formában nyújt betekintést az események kulisszái mögé. Kíméletlen őszinteséggel rántom le a leplet az ármánykodásokkal és hazugságokkal telített ufós közösségről, a közéjük beépített dezinformátorokról, rámutatok az eset feldolgozása közben talált ellentmondásokra és összefüggésekre, s valós alternatívával szolgálok a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvételre.


GONDOLATOK


A TILTOTT KÖNYV MEGJELENT, AZ ÉLETVESZÉLYES FENYEGETÉSEK, AZ ÁLLANDÓ MEGFIGYELÉSEK ÉS ELŐRE KITERVELT LEJÁRATÓ KAMPÁNYOK KERESZTTŰZÉBEN! 
RENDELJEN BELŐLE MOST AMÍG MÉG LEHET A meridiancsoport@gmail EMAIL CÍMRE KÜLDJÖN ÜZENETET, A KÖNYV KÖNYVESBOLTOKBAN NEM KAPHATÓ! 
KÉRLEK BENNETEKET OSSZÁTOK MEG EZT A BEJEGYZÉSEMET MINÉL TÖBB FELÜLETEN, HOGY A LEHETŐ LEGTÖBB EMBERHEZ ELJUTHASSON AZ IGAZSÁG! KÖSZÖNÖM!



PERLAKI ZSUZSANNA ÉVA: A JEL - SIKERES UFÓLEHÍVÁS A KAKASTARÉJNÁL - AZ ERDÉLYI IZSÁKY LÁSZLÓ NYOMÁBAN





Perlaki Zsuzsanna Éva "A JEL" címú könyve megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com email címen.


PERLAKI ZSUZSANNA ÉVA

1 megjegyzés:

  1. az Anunak=Hunok=Jezi https://www.youtube.com/watch?v=NLeNbv9qflg&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=193&t=76s

    VálaszTörlés