2016. december 26.

Karácsonyra megnyíltak az erdélyi ufóakták

Exkluzív részletek Izsáky László titkos bőröndjének tartalmából (I. rész)


Készülő könyvem kapcsán úgy gondoltam, ideje, hogy Ti is bepillantást nyerjetek a  "titkos" bőröndbe , amelyről már oly sokat hallhattatok.

Egy erősen ömlesztett anyagot kaptam, mely már több mint 20 éve kallódik olyanok kezében, akik valójában nem tudtak semmit sem kezdeni vele. Hála az égnek, megtalált engem is ez a bőrönd, és felnyílt előttem tartalma. Több száz jegyzetet, ábrát, képet, cikket, magyarázatot, levelet tartalmaz, teljesen rendszertelenül összekutyulva.

Könyvem megjelenéséig több részletben közreadok néhány érdekes ábrát Izsáky hagyatékából, amelyekből dolgoztam, rekonstruáltam az esetet, és sikeres ufólehívást hajtottam végre a Kakastaréjnál 2016. június 7-én.
Aki ezekből az ábrákból hozzám hasonlóan megfejti a helyes lehívójelet és a hozzá tartozó tájolást, és elküldi üzenetét a kozmoszba, majd lecsalogatja az ufókat, az előtt megemelem a kalapom.

Elkészült a könyvem! Könyvesboltokban nem kapható! Megrendeléssel kapcsolatos információk: Megrendelhető Perlaki Zsuzsanna Éva A JEL című könyve!

Részletek a megjelent könyvből:

Nyomozás az erdélyi Izsáky László egykori házánál

HOL VANNAK A HIÁNYZÓ SZÍRIUSZI ARANYLEMEZEK?

ELKÉSZÜLT A KÖNYVEM, A meridiancsoport@gmail.com EMAIL CÍMÉRE KÜLDÖTT ÜZENETBEN LEHET MEGRENDELNI, KÖNYVESBOLTOKBAN NEM KAPHATÓ!Perlaki Zsuzsanna Éva

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a blogomra a követők közé!

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogban szereplő összes bejegyzés saját szerzemények, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

1 megjegyzés:

  1. Feliratkoztam hátha érdemlegesen. hozzá szólnak...De nem ...Még mindig az elterelés....mellémagyarázás megyen....S kinek az érdeke ez....Köszöntem...Kitartás !!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.