2018. február 12.

STOP UFÓKONGRESSZUS!

Kedves Olvasóim!


Szeretnék veletek megosztani egy nagyon pozitív hírt!

Akik követik a blogomon a mai Magyar "nagy" ufókutatókról írt bejegyzéseimet, az előadásaikkal kapcsolatban megfogalmazott kritikáimat, azok számára nem újdonság, hogy nagyon lesújtó véleménnyel vagyok egyes kutatókról. Ezekről bőven olvashattatok már az oldalamon.

Az elmúlt években, a "felfogásom" (elválasztani az ocsút a búzától) miatt, kiközösítésre kerültem. Tiltólistára. 

Elfordultak tőlem még azok a kutatók is, akik amúgy teljesen egyetértettek velem abban, hogy valami nagyon félrement az ufó kutatásban. 
Ők, hallatni hangjukat nem merik, sőt kiállni sem mernek se mellettem, se azok mellett, akik már jóval én előttem megkongatták a vész harangokat! 
Félnek, hogy ők is tiltólistára kerülnek! 
Inkább meghunyászkodva részt vesznek olyan kutatók lejáratásában, akik nem hajlandóak fejet hajtani a hülyeség előtt. Van akit a pénzszerzés motivál, van akit a publikációs lehetőségek, van aki meg attól tart, hogy nem kap esélyt a kutatásai előadásához. 

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek inkább ezek miatt.

Azok, akik ma teret kapnak az ufótéma népszerűsítéséhez, akik előadásokat tarthatnak Ufókongresszusokon, vagy kiállhatnak az ufó kutatók élére a médiában, leginkább csak lejáratták ezt az egész emberiséget érintő kérdést.
Belső körökben ez köztudott. 
Folyosókon, halkan, reszketve ugyan még akad egy-két kutató, aki kimeri mondani ezeket a tényeket. De az a diktatúra, amit a "régiek" kiépítettek, sajnos a mai napig működik és működni is fog, míg a "vének" nyugdíjba nem mennek. Addig viszont folytatják tovább kártékony munkájukat!

Köztudott, hogy alaposan belevágtam az ásóm abba az 1974-es erdélyi esetbe, amelyben Izsáky László és társai lecsalogatták az ufót, és utasaiktól vésett aranylemezeket vettek át.

Közismert az is, hogy nem én vagyok az egyedüli, akit ez az eset komolyabban érdekel. 

Az elmúlt évek kavarásai viszont árkot ástak körénk, "Izsáky-kutatók" köré és megmérgezték a kutatásokat. Egymás ellen fordítottak bennünket azáltal, hogy hazugságokat terjesztettek közöttünk. Ezáltal elérték, hogy közöttünk is széthúzás legyen.

Most viszont szeretném elújságolni, hogy van még remény!


Tavaly év végén, félretéve minden sértettséget, félelmet, mi "Izsáky-kutatók" leültünk egy asztalhoz átbeszélni a történteket.
Örömmel osztottuk meg egymással kutatási eredményeinket és pozitív terveink is születtek a jövőt illetően.

Tudnotok kell, hogy bennünket senki se szponzorál, mindenki saját zsebből végzi a kutatásokat, így egyikünknek sem érdeke fejet hajtani a begyepesedett "régiek" előtt. Így kutatásaink bemutatását sem cenzúrázhatják azok, akik a néphülyítést tűzték ki célul.

Bár lehetőségünk sincs általuk ismertté válni, ezt cseppet sem bánjuk! Azok akiknek dolga van velünk, úgyis megtalálnak bennünket! 

Mi nem pöttyöket elemezgetünk kétes fotókon és videókon, hanem arra törekszünk, hogy kapcsolatot létesítsünk a földönkívüliekkel. Mindezt úgy, hogy a megfelelő alázattal viszonyulunk minden apró eredményhez.

Örülök, hogy végre azt írhatom, hogy példaértékű összefogás van születőben, amit Izsáky László idézett elő, az az erdélyi ufókutató, akit életében csak kihasználtak és nevetség tárgyává tettek ezek a "nagy magyar kutatók". Sajnálom, hogy ő ezt nem élhette meg, és soha nem tapasztalhatta meg az összefogás erejét. 

Bízom benne, hogy a mi összefogásunk mások számára is követendő példa lesz, és egyszer mi is elmondhatjuk majd, hogy törekvésünk "kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek!" (Neil Alden Armstrong)


Perlaki Zsuzsanna Éva

U.I.: A Kakastaréjnál történt ufó lehívás részleteiről ígértem egy beszámolót. Örömmel értesítelek benneteket, hogy a kéziratot elkészítettem és útjára bocsájtottam, bízom benne, hogy hamarosan a kezetekbe foghatjátok a könyvem!

BETILTOTT TÉNYFELTÁRÁS!
Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról készült könyvem megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailcímre küldött üzenetben, könyvesboltokban nem kapható!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.