2018. február 24.

Szíriuszi aranylemezek



1974 nyarán Erdélyben, Izsáky László és társai felrajzoltak a Kakastaréj közelébe egy hieroglifát, amely az orosz  Ж (zs) betűre emlékeztet, azzal a meggyőződéssel, hogy a földönkívüliek hagyták ránk ezt a jelet, amivel felhívhatjuk magunkra a figyelmet, ha kommunikálni szándékozunk velük.

Izsákyéknak nem kellett sokáig várniuk, négy nappal a jel elkészítése után, június 7-én leszállt egy arra portyázó csészealj, amelyből emberszerű lények jöttek elő, és egy fémdobozt adtak át az ufókutatóknak.

A nikkeldoboz tartalma 86 darab vésett aranylemez volt.

A Securitate emberei lecsaptak a kalandorokra, és bár Tamás Gábornak akkor sikerült eliszkolnia az értékes ajándékkal, később mégis megszerezték és eltüntették az aranylemezeket. Ám Izsáky és társai addigra több kézzel készített másolatot gyártottak a lemezekről, amelyeket titkos helyeken őrizgettek tovább az utókor számára.

A másolatokból néhány Magyarországra került és hozzám is eljutott. Engedélyt kaptam rá, hogy ezeket megosszam az érdeklődőkkel.

Az itt látható aranylemezek másolatának különlegessége, hogy Izsáky saját kézírásával ellátott gondolatai, a titokzatos jelek megfejtései is olvashatók rajtuk.

Elkészült a Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál -ról szóló dokumentumregényem, a könyv megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailre küldött üzenetben.







































Perlaki Zsuzsanna Éva



BETILTOTT TÉNYFELTÁRÁS!
Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról készült könyvem megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailcímre küldött üzenetben, könyvesboltokban nem kapható!







Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a blogomra a követők közé!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése