2016. június 10.

Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál

Jöttünk, láttunk, győztünk!


2016. június 7-én két társammal, Prusival és Bélával sikeresen felrajzoltuk az erdélyi Izsáky László által 42 évvel ezelőtt használt valódi ufólehívójelet, a pontos tájolással és a kóddal együtt. A lehívójel működik! A kapcsolatfelvétel sikerült.
Az eset rekonstruálására a Gutin hegységben, a Kakastaréj közelében került sor, az egykori fatelepen, ahol az 1974-es lehívás történt, és amelynek helyét nekünk sikerült elsőként megtalálnunk. 
Néhány pillanatfelvételt megmutatunk a jel készítéséről, és egy részletet a valódi jelről, a pontos tájolás és a kód nélkül.
Az egész eset kivizsgálásáról és az expedícióról hamarosan megjelenő, sok fényképpel illusztrált könyvünkben olvashattok, rövidesen kezdődő előadássorozatomon pedig helyszíni videofelvételeket és hanganyagokat is mutatok majd.
Megígértem, tartom a szavam, minden nyilvánosságra fog kerülni!















Perlaki Zsuzsanna Éva

BETILTOTT TÉNYFELTÁRÁS!
Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról készült könyvem megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailcímre küldött üzenetben, könyvesboltokban nem kapható!








Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a blogomra a követők közé!

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő összes bejegyzés saját szerzemény, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

9 megjegyzés:

  1. Szurkolok neked Zsuzsim!!! Varom a könyvet!!!! Kivancsi leszek milyen anyagot sikerült csinalnotok!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon érdekelne a további fejlemény is!

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy ezekkel az alienekkel való találkozás fantasztikusnak tűnhet, de az emberiségnek fogalma sincs, hogy milyen veszéllyel állunk szemben.

    VálaszTörlés
  4. Manapság egyre több az olyan ember, aki tudatlanul az Alienek sötét és eltitkolt tervét segítik elő, ami az emberiség szabadságának az elvesztését eredményezheti. Muszály itt megemlíteni hogy a földönkívüli erők ismételten és büntetlenül megsértették a Föld népeinek nemzeti és nemzetközi törvényeit. Ezek a bűncselekmények még mai napig is folytatódnak, ezek közé tartozik a korlátozott légtér megsértése, emberek elrablása és szállítása a beleegyezésük nélkül, gyilkosság, nemi erőszak, kínzás, szexuális visszaélés, az emberekkel való kereszteződés és kegyetlen kisérletezés, az emberi biológiai és genetikai anyagok ellopása és ezekkel való kereskedés, a Föld természetes erőforrásainak ellopása és ezekkel való kereskedés, titkos szellemi és pszichológiai befolyás gyakorlása, az emberek és állatok csonkítása, a katonai védelmi rendszerekbe való illetéktelen beavatkozás és ezek üzemképtelenné tétele valamint az emberi társadalomba való titkos beszivárgás.

    VálaszTörlés
  5. Lilith AzElső

    Kaphatnék egy e-mail címet?

    VálaszTörlés