2014. december 8.

Élménybeszámoló a 2014. novemberi UFO kongresszusról

Pusztay Sándor az Ufómagazin főszerkesztője, a megnyitó beszédében ismertette az előadókat és az előadásaiknak kezdetét. Ugyanis néhány változtatásra került sor.
Sajnálatos módon pár meghívott előadó nem tudott részt venni a rendezvényen különböző okokból.
Aranyi Lászlót betegség tartotta vissza, amit szívből sajnálok, mert az előadók közül számomra az ő munkássága a legismertebb. Nagyon vártam már, hogy személyesen is találkozhassak vele és reménykedtem benne, hogy pár kérdésemre választ kaphatok tőle.
Nemere István is távol maradt, hisz ezen a napon ünnepelte 70. születésnapját, a tiszteletére rendezett ünnepségen.
Sajnálatos módon elhunyt Kiss László, debreceni ufókutató. Az összes résztvevő felállva, egyperces néma csenddel adózott emlékének.
Csefkó Pál feltaláló volt az első előadó, aki egy saját maga által kifejlesztett akkumulátort ismertetett. Előadása szórakoztató volt és könnyed.
A második előadó Dr. Simon László volt, az univerzális kapcsolatokról beszélt.
Ezután Király Tamás auraszakértő következett, "Egyiptom a színfalak mögött" - címmel. Tamás és kísérői Egyiptom szakrális helyszíneit járta végig. Felkeresték a piramisokat és számos olyan templomba is betértek, amik annyira nem közismertek a hétköznapi turisták előtt. A piramisok belsejében olyan helyre is bejutottak, ahova amúgy lehetetlen, külön engedélyeket kellett beszerezniük. Tanulmányútjuk során számos olyan fényképet készítettek, amiken látható az energiák megjelenése. Ezeket be is mutatta.
Az energiagömbök nagysága és ereje helyenként különböző volt attól függően, hogy milyen energiát tároltak bennük. Tamás megfigyelése szerint, ezek az energiák kapcsolódnak az auratikus lényünkkel. Felerősítik a spirituális folyamatokat és megfelelő felkészülés mellett, jótékonyan befolyásolják az életünket.
Több ezer éve tárolják a szenthelyek, ezeket a különleges energiákat, amiket magasan fejlett tanítómesterek hagytak ránk örökül. Segítségükkel egy magasabb rezgésszintre emelkedhetünk, életünkbe kedvező változásokat előidézve. Jótékony hatással van lelkünkre és testünkre egyaránt.
Király Tamás előadása nagyon tetszett, érdeklődésem még jobban felkeltette az aura megismerése és fejlesztése iránt. Remélem egyszer én is részt vehetek egy ilyen hasonló Egyiptomi aurafejlesztő utazáson.


Király Tamás

Negyedik előadó Karel Rasin, cseh ufókutató volt. A cseh ufókutatás eredményeiről számolt be. Elmondta, hogy Csehországban sem megy másként, mint máshol. Folyton akadályokba ütköznek. A kormány ott is tagadja az ufók létezését és a róluk készült aktákat is.
Megnézhettünk pár videót kontaktok élménybeszámolóiról, illetve egy hitelesnek mondott repülőcsészealjat  is sikerült megörökíteniük. Érdekes volt az előadása, jó volt kicsit belekukkantani a cseh ufókutatásba is.
Ezután az Egy- ség zenekar koncertje következett. Mindeközben az emeleten is folytak az előadások, amit Oláh András, Éles István és Tóth László tartottak.
A szünetekben az aulában egész rendezvény ideje alatt könyvvásár volt, valamint Bognár Béla űrhajó - és ufómakett - kiállítását lehetett megnézni. 

A délutáni előadásokat Pataky Attila zenész kezdte, aki igazából saját ufós élményeit csak röviden említette meg. Viszont elénekelt pár jó dalt, amivel sikerült feldobnia a hangulatot.A délután folyamán hallható volt még Kisfaludy György, Knoll Gyula, Dr. Tarcali Gábor és Kalmár János is.
A rendezvény végén, a fórumon válaszoltak az előadók a hozzájuk intézett kérdésekre. Könnyed baráti hangulatban zárult a kongresszus.

A szünetekben sikerült megismerkednem és beszélgetnem Pusztay Sándorral és Tóth Lászlóval is, aminek nagyon örültem.
A rendezvényre találkozót szerveztünk a facebookon alapított ufós csoport (Magyar Ufókutatási Klub) néhány tagjával. Örültem, hogy végre személyesen is találkozhattunk és beszélgethettünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.