2018. június 10.

Részlet a hamarosan megjelenő könyvemből II.


Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál


Jöttünk, láttunk, győztünk!


2016. június 7-én két társammal, Prusival és Bélával sikeresen felrajzoltuk az erdélyi Izsáky László által 42 évvel ezelőtt használt valódi ufólehívójelet, a pontos tájolással és a kóddal együtt. A lehívójel működik! A kapcsolatfelvétel sikerült.


HOL VANNAK A HIÁNYZÓ SZÍRIUSZI ARANYLEMEZEK?



"...Izsákyra gondoltam. Úgy véltem, szerencsés ember volt, amiért ilyen gyönyörű hely közelében élhetett. Irigyeltem, amiért ő bármikor megtehette, hogy a hegyekben vándoroljon.
Meg is tette, akik ismerték, mind azt állították, hogy állandóan az erdőt járta. Talán pont ezért egyre jobban eluralkodott bennem az a gondolat, hogy bizonyára azért járta annyit a hegyeket-völgyeket, mert elrejtett ott valamit, és azt járt vissza ellenőrizni.
Izsáky László mindig nyolcvanhat aranylemezről beszélt, mindezek ellenére csak huszonegynéhány másolat kering az interneten.
Hol lehet a többi másolat? Hol vannak az eredeti aranylemezek? Mi van, ha nem is szerezte meg a Securitate a lemezeket? Mi van akkor, ha Izsáky és társai elrejtették az erdő mélyén az értékes kincset?..."


ELKÉSZÜLT A KÖNYVEM, A meridiancsoport@gmail.com EMAIL CÍMÉRE KÜLDÖTT ÜZENETBEN LEHET MEGRENDELNI, KÖNYVESBOLTOKBAN NEM KAPHATÓ!





Perlaki Zsuzsanna Éva



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése