2018. július 28.

Dokumentumregény a kozmikus kapcsolatfelvételről


A Kakastaréj-küldetés


2018. július 24-én, kedden 17 órakor a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár kispesti könyvtárában bemutattuk A JEL című dokumentumregényemet. 


Fotó: Erdős László

Prusinszki István, a Meridián-könyvek sorozatának felelős kiadója, szerkesztője köszöntötte az érdeklődőket. Örömmel üdvözölte a hazai kutatók exkluzív társaságát, és külön köszönetét nyilvánította ki a nemzetközi UFO-kutatók részvételéért, akik többek között „az ezer tó országából” érkeztek, és a kezdetek óta figyelemmel kísérik az erdélyi Izsáky László és az aranylemezek, illetve a kozmikus kapcsolatfelvétel módjának valóságtartalmára irányuló kutatásaimat. 


Prusinszki István röviden bemutatta az 1974-es intersztelláris kapcsolatfelvétel körülményeit, ízelítőt nyújtott Izsáky László hagyatékából, valamint közösen elvégzett könyvtári és helyszíni kutatómunkánkból. 



Fotó: Erdős László

Ezután néhány kérdést tett fel, egyebek mellett szóba kerültek azok a nehézségek is, amelyekkel szembe kellett néznem a nyomozás során. Nemcsak az okozott komplikációt, hogy több mint 40 év távlatából kellett vizsgálnom az esetet, hanem az itthoni UFO-kutatók is megpróbáltatások elé állítottak azzal, hogy miközben munkám részleteit az olvasóim elé tártam, szembe kellett néznem megfélemlítésekkel, fenyegetésekkel és az ellenem irányuló rosszindulatú dezinformációk terjesztésével, melyekkel ezen csőlátású kutatók saját tehetetlenségüket, ármánykodásaikat, hozzá nem értésüket igyekeztek leplezni. 

Prusinszki István kérdéseket tett fel meghívott vendégünknek, Eőry Szabó Ferencnek is, aki szintén érdemben foglalkozott az erdélyi esettel és Izsáky László hagyatékának feldolgozásával, amelyet 2016-ban könyv formájában osztott meg az érdeklődőkkel: az „Izsáky László: Más lakott világok – A teremtés hat napja” című kötetet Eőri Szabó Ferenccel közösen szerkesztette. 



Fotó: Erdős László

A kérdések között szerepelt az is, hogy mint „A JEL” című könyv első olvasója értékelje a dokumentumregényt. Eőry Szabó Ferenc úgy fogalmazott, hogy a témában eddig megjelent három könyv: 2006-ban Kisteleki Géza „Az aranylemezek üzenete” című kötetében az erdélyi aranylemezek megfejtéseit és más hasonlóan titokzatos aranylemezekkel való párhuzamát mutatja be, 2016-ban az általuk szerkesztett „Más lakott világok – A teremtés hat napja” Izsáky László elméleteit és regényét tartalmazza, 2018-ban Perlaki Zsuzsanna Éva „A JEL” című izgalmas dokumentumregénye pedig az erdélyi eset hitelességét vizsgálja, illetve az ufólehívójel rekonstruálásával annak működését mutatja be, s a három könyv együtt tökéletesen kiegészíti egymást. 

Gondolatok


Mindenkinek köszönöm, aki megtisztelt azzal, hogy az első könyvem bemutatóján részt vett! Külön köszönet az „Izsáky-kutatók” részvételének és a nemzetközi UFO-kutatók jelenlétének!

Számomra nagyon megtisztelő az irántam kimutatott figyelmük, támogatásuk és barátságuk! 



Azoknak üzenem, akiket érdekel a téma, de még nem döntötték el, hogy elolvassák-e „A JEL” című könyvemet, akiket még nem győztek meg dezinformátorok arról, hogy hülyeség az egész (Hozzáteszem, kész röhej, ugyan honnan tudnák ezek, hogy miről szól a könyvem, ha még soha nem olvasták? Ugyan mi alapján adták közre egy nappal előbb kritikájukat a könyvemről, minthogy az megjelent volna? Ébredjetek!), hogy ha valóban tisztább képet szeretnétek kapni az 1974-es erdélyi esettel kapcsolatban, és tudni szeretnétek olyan fontos részletekről, amelyek eddig soha nem láttak napvilágot még „ufós” körökben sem, melyek azok a részletek, amelyek miatt tiltólistára került a 90-es években Izsáky László, majd 2015-től már jómagam is, ha érdekel, működik-e a lehívójel és milyen egy intersztelláris kapcsolatfelvétel, s nem csak a kényelmes hazugságokra vagytok kíváncsiak, hanem a kényelmetlen igazságra is, akkor feltétlenül olvassátok el a könyvemet!

A hazai megrendelőknek üzenem, már postázásra kerültek a küldemények, a jövő héttől pedig a nemzetközi megrendelések is útjukra indulnak!

Azoknak, akiknek meg továbbra is a dezinformálás a fő célkitűzése, annyit üzennék, hogy az igazság mindig győzedelmeskedik! 


A KÖNYVEMET, A meridiancsoport@gmail.com EMAIL CÍMÉRE KÜLDÖTT ÜZENETBEN LEHET MEGRENDELNI, KÖNYVESBOLTOKBAN NEM KAPHATÓ!




Perlaki Zsuzsanna Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése