2021. február 21.

Konzultáljunk

Belebotlottam az új nemzeti konzultációban lévő kérdésekbe, melyekre itt a blogomon keresztül, adom meg nyilvánosan felvállalt válaszom!

Véleményem szerint, amúgy az egész konzultációs pénzszórás teljesen felesleges volt, jobb helye is lenne most a pénznek! Ha ennyire nincs senki a kormányból, aki jó tanácsnok lenne, akkor dobjatok egy e-mailt, ingyen elvállalom a tisztséget, csak ilyen hülyeségekre ne költsétek el a pénzem! Hét kérdésre egy válaszom van, ezt a kérdések után megtaláljátok!



Kérdések:

  1.        Egyesek szerint a járványügyi korlátozó intézkedéseket fokozatosan, lépésről lépésre fel lehet oldani. Mások szerint ezt csak a járvány végén, egy lépésben lehet megtenni. Ön mit gondol erről?
  2.        Azok, akik beoltatják magukat vagy átestek a betegségen, védettségi igazolványt kapnak. Vannak, akik támogatják, hogy az ilyen igazolvánnyal rendelkezők felmentést kapjanak egyes korlátozó intézkedések alól. Ön mit gondol erről?
  3.        Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között enyhíteni kell az este 8 óra utáni kijárási tilalmat. Ön egyetért ezzel?
  4.        Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani az éttermeket és a szállodákat is, szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?
  5.        Vannak, akik szerint – amint a járványügyi helyzet engedi – az első lépések között újra kell indítani a sportlétesítményeket (pl. uszodákat, tornatermeket, konditermeket), szigorú biztonsági szabályok betartása mellett. Ön egyetért ezzel?
  6.        Vannak, akik szerint a rendezvények, koncertek, fesztiválok, illetve sportesemények látogatását meg kell engedni azoknak, akik védettségi igazolvánnyal rendelkeznek. Mások szerint ezeket az eseményeket nem szabad megrendezni vagy látogathatóvá tenni, amíg a járvány véget nem ér. Ön mit gondol?
  7.        Vannak, akik azt javasolják, hogy a járvány elmúltáig Magyarország területére csak olyan külföldiek léphessenek, akiket beoltottak vagy rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Ön egyetért ezzel?

Azt gondolom, hogy egy olyan országban szeretnék élni, ahol nem olyan emberek irányítanak, akiknek ilyen ostoba kérdéseket kell feltennie ahhoz, hogy tudja mi a jó a népnek! Olyan országban szeretnék élni, ahol olyan emberek vannak hatalmon, akik felelőségteljesen megtudják hozni országos ügyekben a megfelelő döntéseket, természetesen képzett szakemberek bevonásával, teljes átláthatósággal és ezekről bennünket független médián keresztül hitelesen tájékoztasson. 

P.Zs.É.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése