2019. április 1.

MEGSZÁLLTÁK AZ IDEGENEK A FÖLDET

Ma hajnali három órakor hatalmas űrhajók léptek be a Föld légterébe

Teljes hírzárlatot rendeltek el a világ összes országában, amikor a Galaktikus Föderáció Fényszövetség hadihajói meglepetésszerűen megjelentek a nagyhatalmak vezetőinek házai felett. Állítólag Felcsút felett is láthatóak az űrszekerek.
Egyes állítások szerint azzal a szándékkal érkeztek a fényküldöttek, hogy rábírják a hatalmon lévő embereket arra, hogy azonnali hatállyal tegyék meg a bejelentést a Fényszövetség létezéséről és szándékáról, amely egyértelműen az emberek felszabadítása és a világbéke.


Személyesen Astar Sharon kapitány vezetésével megkezdődtek a tárgyalások az országok elnökeivel. A tárgyalások helyszínére nagyszámban érkeztek különböző fénytechnikai cégek szakemberei, hogy a földönkívüli lényekhez méltó fényerősségű lámpákat szereljenek fel a színhelyre, ami mély sötétségbe borult, amikor a Föld nagyszerű vezetői egybegyűltek. Ezenkívül minden politukus fejére felcsatolható gyertyákat szereltek fel, amely szükségszerű volt ahhoz, hogy fényt gyújtsanak a fejekben. 
Egyelőre zajlanak a próbálkozások, bár megnemerősített információk szerint minden igyekezetük hasztalan, a sötétség átvette az uralmat a földi vezetők fejében.
Amennyiben újabb információk érkeznek, azonnal beszámolunk róluk! Mindenkinek további mókás, szép napot kívánok!

Áprilisi tréfa!

Lilith AzElső

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése