2020. október 17.

KOZMIKUS TUDÁS AZ ARANYLEMEZEKEN

Jelentős érdeklődés kísérte a Meridián Csoport első konferenciáját, amelynek 2020. október 10-én a budapesti KMO Művelődési Központ adott otthont. Az Exkluzív aranylemez-konferenciára az ország különböző pontjairól érkeztek előadók és résztvevők.

Rendkívül izgalmas, sokakat érdeklő témákról szólt a Meridián Csoport első egész napos, tematikus rendezvénye, amelynek fókuszában a Föld különböző pontjain talált, illetve földönkívüli lények által átadott aranylemezek álltak. Az Exkluzív aranylemez-konferenciát a koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett időponthoz képest fél évvel később, és így is a járványügyi rendszabályok szigorú betartásával tudtuk megrendezni.

A 2015-ben alapított Meridián Csoport nevében Perlaki Zsuzsanna Éva és Prusinszki István köszöntötte a konferencia hallgatóságát. Eőry Szabó Ferenc és Eőri Szabó Ferenc a kozmikus térben és időben egymástól távol eső civilizációk között folyamatosságot biztosító, több ezer éves és újkori aranylemezek tudásmegőrző és -továbbadó szerepéről tartott előadást. Perlaki Zsuzsanna Éva bemutatta idén megjelent új könyvét, a Meridián-könyvek második kötetét, amelyben az ősi rovások tükrében értelmezi újra az Izsáky László-féle erdélyi aranylemezek üzenetét, illetve beszélt a kozmikus kapcsolatfelvétel további lehetőségeiről is. Varga Zoltán a Móricz Jánosnak köszönhetően ismertté vált ecuadori Tayos-barlanggal és az ott található Fémkönyvtárral kapcsolatos legújabb kutatások eredményeiből nyújtott ízelítőt.

A konferencián szó volt egyebek mellett az aranylemezek hitelességéről, a rájuk vésett tudásanyagról, a lemezeken rejlő kozmikus tudás átadásának fontosságáról, a szíriuszi és földi ősrovások összehasonlításáról, a lemezek és nem földi lények kapcsolatairól. Az előadássorozat után kerekasztal-beszélgetést tartottunk a kutatók terepen szerzett tapasztalatairól, munkájuk kulisszatitkairól, és válaszoltunk a nézői kérdésekre is, majd kisorsoltuk a tombolanyereményeket. A konferencia dedikálással egybekötött könyvvásárral, jó hangulatú beszélgetésekkel zárult.







































FOTÓK: GETTO MÁRTON

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése