2023. április 1.

ÚJRA MEGRENDELHETŐ A JEL CÍMŰ KÖNYV

Sziasztok!

Számtalan megkeresést kaptam „A jel – Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál – Az erdélyi Izsáky László nyomában” című, nagy sikerű könyvem kapcsán. Örömmel értesítelek benneteket, hogy könyvem újabb utánnyomásának előkészítése folyamatban van, 2023 májusától újra kapható!

Ára 5000 Ft + 1200 Ft postaköltség.

AKCIÓ! A 2023. április 30-ig beérkező megrendelések esetén a postaköltséget a Meridián Csoport átvállalja.

A JEL című könyv könyvesboltokban nem kapható, kizárólag a meridiancsoport@gmail.com e-mail-címre küldött üzenetben tudod megrendelni.

Részlet a könyv előszavából: „Zsuzsi alaposan beleásta magát az eset tanulmányozásába. A rendelkezésére álló dokumentációból kiindulva, annak rendszerezése közben megpróbált minél teljesebb képet kapni az 1974-es ufólehívás hátteréről. Kezdettől fogva tisztában volt azzal, hogy az eset teljes körű feldolgozását kizárólag úgy valósíthatja meg, ha a korabeli események hitelességét erős szkepticizmussal vizsgálja. Ennek érdekében több expedíciót is szervezett a Kakastaréjhoz, s a megfelelő helyen és időben kezébe vette az irányítást: 2016. június 7-én, pontosan 42 évvel az Izsáky László által leírt események után, társaival rekonstruálta az eredeti ufólehívó jelet, és elküldte az üzenetet a kozmoszba. A kísérlet sikerrel járt. A kapcsolatfelvétel sikerült.

E nem mindennapi vállalkozás részleteiről, a több éven át tartó izgalmas nyomozás eredményeiről és tanulságairól, a kapcsolatfelvétel módjáról és hátteréről szól ez a könyv, amely részletes betekintést nyújt az események kulisszái mögé. Kíméletlen őszinteséggel rántja le a leplet az ármánykodásokkal és hazugságokkal telített ufós közösségről, rámutat az eset feldolgozása közben talált ellentmondásokra és összefüggésekre, s valós alternatívával szolgál a földönkívüli civilizációkkal történő kapcsolatfelvételre…”

 


Könyvemben olvashatsz néhány praktikáról, hogyan lehet felgöngyölíteni egy olyan ufós esetet, amely évtizedekkel ezelőtt történt, valamint arról is, hogy a jelenlegi ufókutatók milyen szinten épültek be a háttérhatalmi erők rendszerébe. Részletesen beszámolok saját kalandunkról is, miként vettük kezünkbe az irányítást, és küldtük el üzenetünket az univerzumba, amely nem maradt válasz nélkül. Ajánlom ezt a könyvet minden olyan embernek, aki szeretne tisztán látni, aki el tudja viselni a valóság olykor kiábrándító igazságait, aki kíváncsi két megtörtént ufós eset kulisszatitkaira, és mindazoknak, akik szeretnének Izsáky László vagy az én nyomdokaimba lépni, és kapcsolatot teremteni földönkívüli lényekkel.

Perlaki Zsuzsanna Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése