2015. augusztus 9.

Ufóinvázió Monoron


Ufóinvázió


Tegnap éjjel egy hihetetlen észlelésnek voltam a szemtanúja két másik emberrel együtt.
Az éjszakai órákban, körülbelül 23:25–23:45 között, déli irányból észak felé, spirális mozgást végző, fénylő objektumok rajára figyeltünk fel egy sűrű ködképződményben.
Először úgy tűnt, hogy egy helyben álló objektumokat látunk, de rövidesen egyértelművé vált, hogy mozgásban vannak.

Szabad szemmel látható volt, ahogy különböző alakzatokat vesznek fel, miközben meg-megálltak. Elől haladt egy nagyon fényes, gömb alakú objektum, mögötte két hasonló fénygömb, azok mögött pedig négyesével-ötösével időnként különböző geometriai formákba rendeződve még több. Számuk 50 és 100 között lehetett, és háromszöget, négyszöget, majd ötszöget alkottak együttesen.
Majd pontosan észak felé, a Kis-Göncöl rúdjának első csillagával párhuzamosan, a fejem felett megállt az első, nagyon fényes gömb, mögötte a másik kettő, ezáltal egy háromszöget formáztak. Mindez kb. tizenöt-húsz perc alatt történt.

A mögötte egyenes vonalban felsorakozó fénygömbök nagy sebességre kapcsolva ennek a háromszögnek a közepéről távoztak az univerzumba egy szempillantás alatt. Olyan volt, mintha téridőugrást végeztek volna egy átjárón keresztül.
Eközben telefonon megpróbáltam elérni két ufós ismerőst is, hogy szóljak nekik az észlelésről, látnak-e egyáltalán valamit, és ha igen, akkor rögzítsék. Erre azért volt szükség, mert ez idő alatt két elektronikai berendezésünk is fölmondta a szolgálatot: lemerült az okostelefon és a fényképezőgép is, ezért nem tudtunk felvételeket készíteni.

Mindeközben egyikünk csillagászati távcsövön keresztül figyelte a fejleményeket. Alábbiakban az ő beszámolója következik.
"Először szabad szemmel lehetett látni, ahogy egy furcsa, ködszerű, sűrű csillagraj vonal alakban megjelent. Kis idő elteltével az egyenes eleje görbült lett; mintha a pályájukat láttuk volna mozogni a Földről, annak forgása közben.
Méretük körülbelül akkora volt, mint egy műhold a távcsővel nézve, így nyertünk bizonyosságot arról, hogy a Föld légkörét éppen elhagyó repülő tárgyak voltak.

A csillagászati távcsőn keresztül láttam, hogy olyan objektumok voltak, amiknek a két szélén fény világított, illetve forogtak a tengelyük körül.
Változó formációkban haladtak, és úgy tűnt, hogy közben kisebb csoportok meg-megálltak, majd különböző alakzatokat vettek föl. Ezek után visszarendeződtek a haladási irányba. Ahogy fölénk értek, megállni látszott a raj. Majd egyenes sorba rendeződtek a kis csoportok.
Ezen csoportok fürkészése közben megpillantottam egy nagyon gyorsan mozgó objektumot is. Egyenletes sebességgel haladt, és keresztezte a vonalban álló sort. Hiába követtem, pár perc alatt kimozgott a látószögemből.

A sor elején három objektum ék alakot formált, vagy inkább háromszöget.
Ezek után nem hirtelen, de gyorsan eltűntek a fényeik, akár a kámfor.
Szkeptikusként arra gondoltam, hogy a Földről csoportosan fellőtt szondák voltak.
Azonban nem találtunk információt arról, hogy emberek készültek-e valamivel, nemhogy egy ilyen nagyszabású akcióval augusztus 8-án."

És most a másik szabad szemmel figyelő szemtanú beszámolója következik.
"Hosszú évek óta foglalkozom ufókutatással, és ez volt az első ilyen észlelésem. Társaim beszámolóját teljes mértékben alá tudom támasztani: én is láttam a gyorsan mozgó tárgyakat, amelyek egészen biztosan nem lehettek csillagok. Rendkívül furcsa, szokatlan hatást gyakorolt rám az egész esemény, s nemcsak azért, mert korábban soha nem láttam ennyi hasonló azonosítatlan objektumot együttesen mozogni, hanem azért is, mert egyszerűen – ezt nem tudom másképp mondani – úgy éreztem, mint akit leszedáltak. Ez lehetett volna életem talán eddigi legnagyobb élménye, mégsem kísérhettem végig figyelemmel, mert közben váratlanul teljes kimerültség vett rajtam erőt, ledőltem a kerti fotelba, és minden előzmény nélkül, egy másodperc alatt elaludtam. A többiek hiába próbáltak ébresztgetni. Csak miután az utolsó objektum is eltűnt az égről, akkor tértem magamhoz annyira, hogy a többiek be tudjanak kísérni a házba, ahol másnap reggel ébredtem fel."

Fontosnak éreztem megosztani veletek ezeket az információkat. Ha van közöttetek bárki, aki tegnap éjjel szemmel tartotta az eget, és hasonló élményben volt része, kérem, jelezze, és támassza alá! Vagy ha tudtok bármilyen szondák felküldéséről vagy más hasonló nagyszabású akcióról, akkor azt is írjátok meg!
Üdvözlettel: Lilith, Prusi és Gábor
Lilith AzElső

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő összes bejegyzés saját szerzemények, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.