2016. május 18.

Részlet a készülő könyvemből

Sikeres ufólehívás a Kakastaréjnál

Jöttünk, láttunk, győztünk!


2016. június 7-én két társammal, Prusival és Bélával sikeresen felrajzoltuk az erdélyi Izsáky László által 42 évvel ezelőtt használt valódi ufólehívójelet, a pontos tájolással és a kóddal együtt. A lehívójel működik! A kapcsolatfelvétel sikerült.

Erdély felé .....

".......Sokan abban reménykednek, hogy nincsenek érzéseim. Csak igazságérzetem van, meg nagy pofám. Ki kell ábrándítanom mindenkit, nagyon is vannak érzéseim. Sőt kifejezetten érzékeny vagyok! Mondhatni érzékenységben szenvedek. Érzékenységem, az igazság. 

Ha hazugságba botlom, előjön ez az érzékenységem. Hogy mulasszam, minden erőmmel azon vagyok, hogy kiderítsem az igazságot. Hogy tudjam, és tudassam mindenkivel, hogy átakarnak verni, hülyének akarnak nézni mindenkit. 

És nem elégszem meg semmiből sem csak, a felére. 

És hiszek abban is, hogy az igazság teljes tudása, mindenkinek jár!.......

BETILTOTT TÉNYFELTÁRÁS!
Izsáky László, az erdélyi aranylemezek és az ufólehívójel kapcsolatáról készült könyvem megrendelhető a meridiancsoport@gmail.com emailcímre küldött üzenetben, könyvesboltokban nem kapható!
Lilith AzElső 

A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő összes bejegyzés, saját szerzemény. Ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása  az engedélyem nélkül TILOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.