2016. július 5.

II. Meridián piknik a Népligetben

2016. július 23-án, szombaton ismét megrendezzük az immár hagyományos Meridián pikniket a Népligetben! Röviden beszámolunk majd a Meridián Csoport elmúlt egy évéről, rendezvényeinkről, az erdélyi Izsáky-expedícióról és a Kakastaréjnál történt sikeres ufólehívásról is.
Mi mindig nyíltan beszélünk személyes tapasztalatainkról, és nyitottak vagyunk arra, hogy meghallgassunk Téged is! Te is láttál már ufót? Esetleg közelebbi kapcsolatba is kerültél idegen lényekkel? Részese voltál megmagyarázhatatlan eseményeknek? Furcsa álmok (?) gyötörnek? Szeretnéd megosztani a sorstársaiddal ezeket az élményeket, és Te is keresed az összefüggéseket? Akkor Téged is szeretettel várunk a Meridián Csoport piknikén, amely természetesen ezúttal is ingyenes. Ne felejtsd otthon a kockás plédet és a piknikkosarat!
Találkozunk július 23-án, szombaton 15 órakor a Planetárium előtt, ahonnan együtt átmegyünk a megszokott helyszínre. Szeretettel várunk!
Zsuzsi és Prusi, a Meridián Csoport alapítóiBővebb információt a Meridián Csoport Facebook oldalán találhattok, jelentkezni az eseményre itt lehet: II. Meridián piknik a Népligetben

Perlaki Zsuzsanna Éva
A Gondolatok az égbolt alól blog összes bejegyzése szerzői jogvédelem alatt áll. A blogon szereplő összes bejegyzés saját szerzemény, ezek másolása vagy kereskedelmi forgalomba hozása az engedélyem nélkül TILOS!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.