2016. december 29.

Izsáky László: Más lakott világok – A teremtés hat napja

Újabb exkluzív részletek a titkos bőrönd tartalmából (III. rész)A hatalmas érdeklődésre való tekintettel, valamint az újabb támadások és vádaskodások miatt úgy döntöttem, nem várok tovább, és újabb leplet rántok le Izsáky László „titkos” bőröndjének tartalmáról.
Az első részben bemutattam közel száz ábrát az erdélyi Izsáky László hagyatékából, most pedig szeretnék hozzá magyarázatokkal is szolgálni nektek. Na nem saját kútfőből jött gondolatokat kaptok, azokat majd a könyvemben találhatjátok, hanem a szerző saját elméleteit olvashatjátok.
De (!) először ismét szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy az eddig bemutatott ábrák csak nagyon kis töredékei annak, amit a teljes hagyaték tartalmaz, és arra is emlékeztetnék mindenkit, hogy mindez, teljesen összekavarva, rendszerezetlenül járt kézről kézre évek óta, mert a legtöbb „bőröndbitorló” csak birtokolni akarta a hagyatékot, arra már mind lusta volt, hogy bármit is tegyen vele!Engem viszont nemcsak a bőrönd, hanem annak jogtulajdonosai is megtaláltak, és támogatnak munkámban. Róluk a „nagy” ufósok még csak említést sem tesznek méltóan, csupán saját dölyfös nagyságuk lebeg a szemük előtt. A bőrönd álbirtokosai mindig figyeltek arra, nehogy rajtuk kívül más is említésre kerüljön az eset kapcsán. Ez vicc! Pont a leghülyébbeket ismerik a netes világ lakói. Hogy miért van ez? Talán azért, mert míg egyesek rivaldafényben játszották és játsszák az agyukat, s nevetséges módon, egy ufós Facebook-csoportban kiírták, hogy a 2016-os évet kinevezik Izsáky László-emlékévnek, miközben pont nem tettek semmit, addig néhány lelkes Izsáky-fan valóban dolgozott. Kommentözönök helyett vették a fáradságos munkát, és rendszerezték az anyagot.

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy munkámra felfigyelt a két nagyszerű körmendi kutató, Eőry Szabó Ferenc és Eőri Szabó Ferenc, akik ekkor már jó ideje azon dolgoztak, hogy rendszerezzék az anyagot, és megkerestek engem. Tájékoztattak munkájukról, és arról is, hogy nincs semmilyen kifogásuk az én munkám ellen, sőt örültek is nekem, és biztattak. Elmondták, hogy az Izsáky-anyag nagy részének rendbetételét elvégezték, és ezt Izsáky László nevével fémjelezve kiadják könyvben. Nagyon megörültem ennek, hisz pontosan tudom, micsoda munka van emögött, és annak is, hogy nemcsak bitorolták Izsáky anyagát, ahogyan ezt tette néhány régebbi ufós, és nem is tekerték ki Izsáky mondanivalóját, hanem változatlan formában adják közzé Izsáky elméleteit, és egy könyvét, mely tökéletesen kiegészíti majd az én könyvemet.

Ráadásul még a könyvbemutatójukra is meghívtak, de mivel munkám miatt nem tudtam részt venni ezen az eseményen, ezért elküldték számomra frissen, ropogósan, dedikálva a könyvüket. Ezúton is köszönet érte!
Ez indította el bennem a folyamatot, hogy az ábrákkal újra felhívjam a figyelmet Izsáky Lászlóra, és arra is, hogy tudassam mindenkivel: ez nem titkos többé! És ami a legfontosabb, nem kell már tovább szenvednie a régieknek sem, sem az újaknak, hogy az összekuszált anyagból valamit kihámozzanak – megtették ezt Eőryék! Remek könyvet állítottak össze, amely már elérhető az érdeklődőknek. Ajánlom minden Izsáky-fan részére!
A könyv megvásárolható Budapesten a Szkítia Könyvesboltban, valamint megrendelhető a Körmendi Kulturális Műhely Kaszinó Estjei Facebook-oldalra küldött üzenetben!

Perlaki Zsuzsanna Éva

Ha nem akarsz lemaradni az újdonságokról iratkozz fel a blogomra a követők közé!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.